De kracht van Reiki

Kortgeleden heb ik een middag gratis Reiki-behandelingen gegeven samen met een team op de beurs Gezondheid & Co in Martini Plaza. Het waren korte behandelingen van ongeveer 15 minuten op de tafel of zittend op een stoel. Wat was dit leuk om te doen! Alle mensen waren enthousiast en voelden zich heel ontspannen tijdens en na het ontvangen van de Reiki terwijl het heel druk was op de beurs. Sommigen merkten echt dat de energie stroomde door hun lichaam en anderen voelden de warmte vanaf mijn handen komen. Ook al was het maar een kwartiertje dat ze werden behandeld, het had veel effect. Ik voelde mezelf ’s avonds thuis ook heel goed en energiek. Ik was helemaal niet moe terwijl ik best veel mensen behandeld had. Dat is de kracht van Reiki, het doet je altijd goed. Ook als je Reiki aan een ander geeft want die energie stroomt ook door jou als gever.

 

 

Wist je dat je jezelf ook Reiki kunt geven? Ik doe het regelmatig bij mezelf op momenten dat ik onrustig ben in mijn hoofd of als ik in bed lig en niet kan slapen. Ik word er heel rustig en ontspannen van en het maakt dat ik meer met mijn aandacht bij mijn lichaam ben in plaats van bij alle gedachten die door mijn hoofd gaan. Als ik mezelf ’s avonds in bed Reiki geef kan ik de behandeling meestal niet eens afmaken want ik ben halverwege al in slaap gevallen, dat is een mooie bijkomstigheid.