Aromatherapie

Aromatherapie flesjes

Etherische oliën zijn sterk geconcentreerde extracten van bloemen, planten en kruiden. Ze kunnen ondersteuning bieden bij lichamelijke problemen of emotionele worstelingen. Ik heb veel soorten oliën in mijn praktijk die ingezet kunnen worden op verschillende manieren.

Tijdens een Aromatherapie sessie bespreken we eerst bij welk thema of welke klacht je ondersteuning zou willen. Daarna doen we een korte oefening waarbij je je afstemt op datgene waar je hulp bij wil en dan kies je zelf blind en op gevoel een olie.

Aromatherapeutisch consult

Dan laat ik je ervaren wat de olie energetisch met je doet. Daarna bespreken we de olie die je hebt gekozen, welke werking deze heeft en wat hij jou kan bieden. Ik zal dan een flesje samenstellen dat je mee naar huis neemt en thuis kunt gebruiken. Dit gaat altijd om uitwendig gebruik.

Er zijn contra−indicaties voor het gebruik van bepaalde etherische oliën zoals bijvoorbeeld hoge bloeddruk of epilepsie. Heb je een bepaalde aandoening of gebruik je ergens medicijnen voor dan is het belangrijk om dit tijdens het voorgesprek te laten weten.