Aromatherapie met voeten-massage

Aromatherapie flesjes

Etherische oliën zijn sterk geconcentreerde extracten van bloemen, planten en kruiden. Ze kunnen ondersteuning bieden bij lichamelijke problemen of emotionele worstelingen. Ik heb veel soorten oliën in mijn praktijk die ingezet kunnen worden op verschillende manieren.

Tijdens een Aromatherapie sessie bespreken we eerst wat er speelt bij je en bij welk thema of welke klacht je ondersteuning wilt. Daarna doen we een oefening waarbij je je afstemt op dat thema of die klacht en dan kies je zelf op gevoel en met je ogen dicht een olie die jou daarbij kan ondersteunen.

Ik laat je eerst ervaren wat de olie energetisch met je doet. Daarna bespreken we de olie die je hebt gekozen. Ik vertel je de energetische werking, de plantenboodschap die de olie voor je heeft en wat hij jou kan bieden.

Hierna ga je lekker op mijn massagestoel zitten en geef ik je nog een ontspannende massage aan je onderbenen en voeten. Hierbij gebruik ik de etherische olie die je tijdens de oefening hebt gekozen zodat je meteen hiervan de werking kunt ervaren.

Na de massage maak ik een flesje voor je klaar dat je thuis kunt gebruiken op je buik en onder je voeten. Het flesje van 30 ml bevat een combinatie van amandel/jojoba-olie en één of twee door jou gekozen etherische oliën. Met dit flesje kun je een paar weken doen.
Meer informatie over deze aromatherapie sessie vind je op mijn blog.

Een aromatherapie sessie kan ook een onderdeel zijn van het Transformatie Combi Pakket dat ik aanbied. Dit is een kortingspakket van 3 of 5 behandelingen of sessies naar keuze. Het olieflesje dat je na deze sessie van me meekrijgt is niet inbegrepen bij de prijs van dit pakket. Maar je kunt het voor € 10,- kopen in de praktijk.