Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een eenvoudig maar krachtig proces dat je helpt om je bewustzijn, je ziel weer volledig in alle cellen van je lichaam te brengen. Door onder andere trauma’s, teleurstellingen of ziekte zijn onze ziel en lichaam vaak niet meer op elkaar afgestemd waardoor de verbinding tussen deze twee niet meer zo sterk is. Soul Body Fusion® helpt je ziel en je lichaam weer met elkaar te versmelten.

Je eigen kracht van jouw hogere zelf wordt hierbij aangeboord. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt versterkt. Je lichaam kan weer beter functioneren en lichaam en geest komen meer met elkaar in balans.

We zitten tijdens de sessie allebei op een stoel tegenover elkaar. Ik leg eerst het één en ander uit over de sessie. Terwijl ik mijn vingers daarna op jouw vingers leg word je ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Als je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Jij blijft alert om te voelen wat er in je lichaam gebeurt. De sessie zelf duurt iets langer dan een half uur maar met de kennismaking, de uitleg en napraten erbij ben je ongeveer een uur in mijn praktijk.

Iedereen ervaart verschillende dingen tijdens en na een sessie. Je kunt tintelingen voelen in je lichaam of vingertoppen, je benen en armen kunnen gaan trillen, je hart kan sneller gaan kloppen, je kunt een druk voelen rondom je hoofd of je kunt je heel zwaar voelen.
Je kunt ook een diepe ontspanning voelen of het gevoel krijgen alsof alles in je lichaam op zijn plek valt. Het kan ook zijn dat je niets voelt, maar je kunt erop vertrouwen dat wat er gebeurt goed is voor jou op dat moment want je ziel weet wat jij nodig hebt.
             

Waar kan Soul Body Fusion®je bij helpen?

  • Het voelen van meer energie 
  • Het ervaren van meer rust
  • Beter grenzen kunnen aangeven 
  • Beter geaard zijn 
  • Je gezonder voelen
  • Meer zelfvertrouwen ervaren  
  • Je gelukkiger voelen  
  • Meer in je kracht staan 
  • Meer zelfliefde beleven


Om optimaal gebruik te maken van de Soul Body Fusion® methode wordt geadviseerd om een volledig proces van drie sessies te doen in drie weken tijd. De eerste sessie vindt bij voorkeur plaats in mijn praktijk en een week later is het tijd voor de tweede sessie. Deze kan in de praktijk zijn maar als het handiger is voor jou kan deze ook op afstand worden gegeven.
Soul Body Fusion® werkt op afstand ook heel sterk. We hebben dan contact via de telefoon.
De derde sessie vindt twee weken na de tweede sessie plaats en kan in de praktijk of op afstand worden gegeven.

De reden van deze drie sessies is dat het lichaam op deze manier geholpen wordt om de veranderingen tot een geheel te maken. Gedurende de periode van drie weken krijgt je hele systeem de kans zich om aan te passen aan de nieuwe, verbeterde versie van jezelf.
Een pakket van drie sessies (live of op afstand) kost €165,-.

Wil je toch liever een enkele sessie boeken dan kan dat ook, ook dat werkt. Losse sessies kosten €60,-.

Wat Kim S. zegt over Soul Body Fusion®: “Ik heb drie Soul Body Fusion® sessies bij Famke ondergaan. Tijdens de sessies voelde ik een rust die ik nu tijdens het mediteren ook ervaar. Het heeft me inzicht gegeven en verder geholpen met het proces waarin ik zit. Het is voor mij nu makkelijker om te luisteren naar de signalen die mijn lichaam aangeeft. Famke gaf me alle ruimte tijdens de SBF-sessies waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. Ik vond het een fijne ervaring.”


Soul Body Fusion® is ontwikkeld door de Amerikaanse Jonette Crowley. Zij is een internationaal gerespecteerd spiritueel leraar en leidt avontuurlijke spirituele reizen naar heilige plaatsen over de hele wereld. Meer informatie over Jonette en Soul Body Fusion® vind je op www.jonettecrowley.com.
Meer informatie over Soul Body Fusion® in Nederland vind je op www.soulbodyfusion.nl
   

Soul Body Fusion®