Ervaringen

Enkele ervaringen van cliënten:

“Inmiddels ben ik al een paar keer bij Famke geweest. Soms met een specifieke klacht of vraagstuk waar ik tegenaan liep, een andere keer liet ik me leiden door wat er op dat moment aan de orde kwam. Famke is heel empatisch en voelt goed aan wat je nodig hebt. Ze neemt echt de tijd voor je en vraagt goed door om het onderliggende pijnpunt duidelijk te krijgen om zo de juiste methodiek te bepalen.
Haar kennis is enorm en ze is heel veelzijdig waardoor je de behandeling krijgt die helemaal op jouw situatie is toegespitst. Ik voel me bij Famke heel welkom, veilig en op mijn gemak, ook op de kwetsbare momenten. Het mag er allemaal zijn. Het voelt als een warm bad en je krijgt vaak ook nog praktische tips mee naar huis als dat van toepassing is. Kortom, jezelf een helende behandeling gunnen bij haar kan ik je alleen maar oprecht aanbevelen.”
-Joanne Aurelia-

***************

“Heel fijn om eens een keer een uitgebreide massage te ondergaan. Famke stelt je erg op je gemak en stemt perfect af. De massageruimte heeft een fijne sfeer en de combinatie van alles maakt dat je je helemaal over kunt geven. Een aanrader dus!”
-Tet-

***************

“Tijdens de aura-reading heb ik Famke ervaren als heel zuiver, veilig en helder. Ze zegt precies wat ze doet, ervaart en voelt. Ook uit ze haar twijfel en vraagt of dat wat ze ziet herkend wordt, dat is heel prettig! Door haar reading ben ik enorm gesteund in wat ik dacht te weten over mezelf. Vooral de weg die ik te gaan heb en de chakra’s die al helemaal, prima draaien. Met de weg die ik te gaan heb en de chakra’s die nog niet goed doorstromen, gaf Famke tips waar ik zelf mee aan de slag kan gaan.
Ze bood aan wat zij zou kunnen doen om me verder te helpen. Dat laatste deed ze op een hele integere manier, het aanbod staat open. Kortom, ik raad haar aan, voor ieder die vragen heeft om een stapje verder te komen of graag wil weten hoe het er nou echt voor staat op energetisch niveau.”

-Mariska- 

***************

“Famke heeft me met veel enthousiasme doorgemeten met de Healy. Het was zo herkenbaar allemaal. De behandeling heb ik zeker kunnen voelen. Ook fijn dat het op afstand kan. Reuze handig in deze tijd.”
-Jeannette- 

***************

“Ik heb een AromaTouch® behandeling van Famke ontvangen, wauw! Ze geeft dit vol liefde en aandacht. Door haar aanraking en de oliën kwam ik op een diep niveau waarin ik ervaarde dat er dingen loskwamen en heelden. Een hele fijne, bijzondere en erg inspirerende ervaring.”
-Thea Hooijenga-

***************

“Ik heb een heerlijke massage gekregen van Famke. Zij voelde goed aan wat ik op dat moment nodig had. Ik kon me er helemaal aan overgeven door de liefdevolle aandacht die ik van haar kreeg. Met een prachtig muziekje erbij was het helemaal af.”
-Ingeborg-

***************

“Ik heb een reading ontvangen van Famke. De rust en warmte van Famke en haar ruimte waar ze de reading doet, laten me al snel op mijn gemak voelen. Famke raakt veel punten waar ik mee ‘worstel’, zonder ook maar iets van me te weten. Aan het eind geeft ze me advies over een etherische olie en een steen die me kunnen helpen in mijn proces. Een aanrader!”
– Miriam-

***************

“Bij Praktijk Gelukshand kreeg ik van Famke een verrassend Bach Remedie consult. Alles inclusief een hartelijk welkom, kopje thee, volledige aandacht, afstemming, goede vraagstelling en verrassende kaarten en uitkomst van de Bach Remedies. Het maakt mij nieuwsgierig naar meer van Famke van Gelukshand.”
-Monica-

***************

“Ik vond het heel fijn bij Famke, ik kwam voor een massage. Het voelde gelijk goed en veilig bij je met rustgevende muziek op de achtergrond. Ik voelde me op mijn gemak door je vriendelijkheid en rust. De massage was heel fijn en ontspannen.”
-Bernadette-

***************

“Na een energetische behandeling van Famke voel ik me altijd weer heerlijk ontspannen en bij mezelf. En ook ’s nachts zet dit weldadige gevoel zich voort.”
-Carolien Janssen-

***************

“De massage die Famke mij gaf was echt heel fijn. Ik voelde me al snel op mijn gemak en kon me goed overgeven dankzij de ontspannende massage. Famke voelt goed aan wat je nodig hebt en masseert met aandacht. Dat heb ik als heel prettig ervaren. Ik ga zeker vaker!”
-Margreet-

***************

“Al bij binnenkomst voelde ik me door het rustige en hartelijke welkom erg prettig. Ook de ruimte was rustgevend en smaakvol ingericht. De massage vond ik qua aanraking precies goed. Niet te hard en niet te zacht, maar wel met aandacht. Famke stemde tussendoor af op mijn behoeftes. Na de massage voelde ik me als herboren.”
-Marianne Scheffer-

**************

“Ik heb 3 Soul Body Fusion® behandelingen bij Famke ondergaan. Tijdens de behandelingen voelde ik een rust die ik tijdens het mediteren ook ervaar. Daarnaast heeft het me inzicht gegeven en verder geholpen met het proces waarin ik zit. Het is voor mij nu gemakkelijker om te luisteren naar de signalen die mijn lichaam aangeeft. Famke gaf me alle ruimte tijdens de SBF-sessies waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. Ik vond het een fijne ervaring.
-Kim- 

***************

“Famke heeft mij kennis laten maken met Soul Body Fusion®. Eerst werd er een verbinding opgezet met de Gaia en het moederkristal en daarna de verbinding met boven naar de grote centrale zon. De warmte van de zon werd mee naar beneden genomen. Dit aarden kon heel goed gevoeld worden.Het hart werd geopend en daarna begon de fusion.
Ik voelde de energie op mijn hoofd, doorstromend naar de plekken waar ik heling nodig heb. Terugkijkend kan ik zeggen dat de heling vervullend en verrijkend was. Ik vond een stuk herkenning terug in deze heling omdat ik al een goede ondergrond heb. Ik kan SBF aanraden aan iedereen die meer in contact wil komen met zichzelf.”
-Ina Lutjeboer-