Ervaringen

Enkele ervaringen van cliënten:

“Heel fijn om eens een keer een uitgebreide massage te ondergaan. Famke stelt je erg op je gemak en stemt perfect af. De massageruimte heeft een fijne sfeer en de combinatie van alles maakt dat je je helemaal over kunt geven. Een aanrader dus!”
-Tet-

***************

“Ik heb een AromaTouch® behandeling van Famke ontvangen, wauw! Ze geeft dit vol liefde en aandacht. Door haar aanraking en de oliën kwam ik op een diep niveau waarin ik ervaarde dat er dingen loskwamen en heelden. Een hele fijne, bijzondere en erg inspirerende ervaring.”
-Thea Hooijenga-

***************

“Ik heb een heerlijke massage gekregen van Famke. Zij voelde goed aan wat ik op dat moment nodig had. Ik kon me er helemaal aan overgeven door de liefdevolle aandacht die ik van haar kreeg. Met een prachtig muziekje erbij was het helemaal af.”
-Ingeborg-

***************

“Ik vond het heel fijn bij Famke, ik kwam voor een massage. Het voelde gelijk goed en veilig bij je met rustgevende muziek op de achtergrond. Ik voelde me op mijn gemak door je vriendelijkheid en rust. De massage was heel fijn en ontspannen.”
-Bernadette-

***************

“Na een behandeling van Famke voel ik me altijd weer heerlijk ontspannen en bij mezelf. En ook ’s nachts zet dit weldadige gevoel zich voort.”
-Carolien Janssen-

***************

“De massage die Famke mij gaf was echt heel fijn. Ik voelde me al snel op mijn gemak en kon me goed overgeven dankzij de ontspannende massage. Famke voelt goed aan wat je nodig hebt en masseert met aandacht. Dat heb ik als heel prettig ervaren. Ik ga zeker vaker!”
-Margreet-

***************

“Al bij binnenkomst voelde ik me door het rustige en hartelijke welkom erg prettig. Ook de ruimte was rustgevend en smaakvol ingericht. De massage vond ik qua aanraking precies goed. Niet te hard en niet te zacht, maar wel met aandacht. Famke stemde tussendoor af op mijn behoeftes. Na de massage voelde ik me als herboren.
-Marianne Scheffer-

**************