Aanbod

Intuïtieve Ontspanningsmassage
Ik geef intuïtieve ontspanningsmassage. Dat betekent masseren met volledige aandacht voor de ander. Naast massagetechnieken wordt ook de intuïtie gebruikt om de massage af te stemmen op de behoefte van de persoon die op de tafel ligt. Elke massage is dan ook weer anders.
Het ondergaan van een massage is ontspannend voor lichaam en geest. Je hoeft even niets en komt helemaal tot rust. Door de aanraking word je je bewust van je lichaam en het bevordert het contact daarmee.
Verder stimuleert massage de bloedsomloop met als gevolg dat er door het hele lichaam meer zuurstof gaat stromen. Dat is goed voor alle weefsels en ook voor de huid. Spieren kunnen weer soepeler worden en het kan helpen om spanningen in het lichaam op te lossen. Daarnaast is het gewoon fijn om aangeraakt te worden, daarvan te genieten en een rustig moment te hebben helemaal voor jezelf.

Tijdens een massage lig je onder een massagelaken. Alleen die lichaamsdelen die op dat moment worden aangeraakt worden ontbloot, de rest wordt bedekt met laken of handdoek. Je houdt tijdens de massage je onderbroek aan. Een bh mag je uitdoen maar ik kan deze ook losmaken wanneer je op je buik ligt. Het gaat erom dat jij je volledig kunt ontspannen tijdens de massage en dat je je op je gemak voelt. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke massage-olie.

Energetische Massage
Ook is het mogelijk om een energetische massage te ontvangen. Ik combineer ontspanningsmassage dan met energiewerk. Ik heb in de afgelopen jaren met verschillende vormen van healing leren werken, onder andere met Reiki en Aura- en Chakra Healing. Ik stem me tijdens een energetische massage af op jouw energiesysteem en geef via handoplegging op of boven je lichaam energie aan je door. Dit kan je helpen beter geaard en meer ontspannen te zijn in je lichaam.

Aromatherapie
Ik heb veel verschillende etherische oliën in mijn praktijk die ondersteuning kunnen bieden bij lichamelijke problemen of emotionele worstelingen. Ik kan gebruik maken van één of meerdere oliën tijdens de massage en eventueel een olie voor je samenstellen die je mee naar huis kunt nemen. Als je graag aroma−therapeutische ondersteuning wilt dan is het handig om me dit van te voren te laten weten tijdens het maken van de afspraak via e−mail of telefoon.  Als ik weet waar je hulp bij nodig hebt dan kan ik vast uitzoeken welke oliën daar geschikt voor zijn en kan ik het een en ander klaar zetten. Er zijn ook contra−indicaties voor het gebruik van bepaalde etherische oliën zoals bijvoorbeeld hoge bloeddruk of epilepsie. Heb je een bepaalde aandoening of gebruik je ergens medicijnen voor dan is het belangrijk om dit ook te laten weten.

Marianne Scheffer: “Al bij binnenkomst voelde ik me door het rustige en hartelijke welkom erg prettig. De massage vond ik qua aanraking precies goed. Niet te hard en niet te zacht maar wel met aandacht. Famke stemde tussendoor af op mijn behoeftes. Na de massage voelde ik me als herboren!”  Wil je meteen een afspraak boeken? Klik dan hier!