Aanbod

Therapeutisch consult
Als je last hebt van klachten of thema’s die spelen in je leven dan kun je een afspraak maken voor een therapeutisch consult. Er vindt dan altijd eerst een intake plaats met een uitgebreide anamnese. Alle vragen die ik hierbij aan je stel, helpen mij om inzicht te krijgen in wat er bij je speelt en wat de oorzaak zou kunnen zijn van klachten, thema’s en ziekte. Zo kan ik je een zo goed mogelijke, passende behandeling aanbieden.
Ik ben opgeleid als Essentie Therapeut en heb verschillende holistische manieren en technieken geleerd om jou te kunnen ondersteunen om je ware essentie naar boven te halen. Dat waar het in de kern om draait in jouw leven, wie jij bent en wat belangrijk is voor jou om een gelukkig en gezond leven te leiden. Bepaalde dingen kunnen je nog in de weg staan om dat leven te leiden en die kunnen we achterhalen tijdens de intake en verdere therapeutische sessies.

Behandelingen en technieken die ik kan inzetten zijn; Signature Cell Healing, Meridiaan Massage, Voice Dialogue, Regressie Therapie, Reïncarnatie Therapie (Inverse Wave), Focussen en Edelsteen Therapie. Ondersteunende methoden en middelen die ik inzet in mijn praktijk zijn Bach Remedies, Aroma Therapie en Spagyriek. Een therapeutisch consult duurt een uur tot anderhalf uur. 

Ontspanningsmassage
Het ondergaan van een massage is ontspannend voor lichaam en geest. Je hoeft even niets en komt helemaal tot rust. Door de aanraking word je je bewust van je lichaam en het bevordert het contact daarmee. Verder stimuleert massage de bloedsomloop met als gevolg dat er door het hele lichaam meer zuurstof gaat stromen. Dat is goed voor alle weefsels en ook voor de huid. Spieren kunnen weer soepeler worden en het kan helpen om spanningen in het lichaam op te lossen. De massages die ik geef zijn zacht en ontspannend. Heb je liever een hele stevige massage om echt alle spieren en knopen los te krijgen dan raad ik je aan om naar een sportmasseur of massagetherapeut te gaan. 

Mijn massagetafel is speciaal geschikt voor vrouwen omdat deze een borstuitsparing heeft. Hierdoor lig je meer ontspannen en ondervind je geen hinderlijke druk op je borsten. Bovendien heb je een betere lichaamshouding omdat je schouders op de tafel liggen en je rug vlak is. Tijdens een massage lig je onder een massagelaken. Alleen die lichaamsdelen die op dat moment worden aangeraakt worden ontbloot, de rest wordt bedekt met een laken of handdoek. Je houdt tijdens de massage je onderbroek aan. Een bh kun je uitdoen maar ik kan deze ook losmaken wanneer je op je buik ligt. Het gaat erom dat jij je volledig kunt ontspannen tijdens de massage en dat jij je op je gemak voelt. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke massage olie.

Energetische behandeling
Ook is het mogelijk om een energetische behandeling te ontvangen. Ik heb in de afgelopen jaren met verschillende vormen van healing leren werken, onder andere met Aura- en Chakra Healing, Reiki, Edelstenen Healing en Signature Cell Healing. Ik stem me tijdens een energetische behandeling af op jouw energiesysteem, je chakra’s en je aura. Ik geef energie door via mijn handen die ik op je lichaam leg of boven je lichaam in je energetisch veld houd. Dit helpt je energie weer beter te laten stromen en blokkades op te lossen. Het kan je ondersteunen om meer geaard in je lichaam te zijn en je beter te ontspannen. Elke energetische behandeling is weer anders en ik volg hierin mijn gevoel en intuïtie bij wat jij nodig hebt.

Coaching gesprek
Soms heb je het nodig om met iemand te praten die niet emotioneel bij je betrokken is. Mensen die dat wel zijn, kunnen zich soms aangesproken voelen of getriggerd worden door wat jij hen vertelt. Daarom kan het lastig voor ze zijn om neutraal te luisteren en zonder oordeel te blijven. Of ze komen met allerlei goedbedoelde adviezen en oplossingen waar je niet op zit te wachten. Terwijl wat je nodig hebt vaak alleen een luisterend oor is zodat je je hart kunt uitstorten en daarna weer helder over jezelf kunt nadenken.
Dit kan in een gesprek waarbij je alle tijd krijgt om dat met me te delen wat je wilt delen. Ik luister naar je en heb aandacht voor je maar zal ook af en toe een vraag stellen waardoor je misschien een laagje dieper kunt gaan en in contact kunt komen met je gevoel en/of emoties. Een gesprek kan helpen om meer inzicht te krijgen in wat er speelt, waar het mee te maken heeft en wat je nodig hebt. Maar het kan je ook helpen om je hoofd leeg te maken en gevoelens te ontladen waardoor je meer ruimte krijgt in je hoofd en hart.

Bach Remedie Therapie
Bach Remedie Therapie is ontwikkeld door de Engelse arts Edward Bach. Hij ontdekte dat de aftreksels van bepaalde bloemen en bloesems allemaal een eigen trilling met zich meedragen. Deze trillingen kunnen mensen helpen om hun energetisch veld te ondersteunen. De Bachremedies helpen de oorspronkelijke trilling van mensen weer in balans te brengen. Het is dus een holistische manier van behandelen. Het gaat niet zozeer om het bestrijden van fysieke klachten maar meer om balans te brengen in psychische disharmonie of negatieve gevoelens en emoties die vaak ten grondslag liggen aan ziekte of klachten. Bach Remedies hebben een krachtige werking en ze zijn veilig voor iedereen en er zijn geen contra-indicaties voor het gebruik.
Tijdens een Bach Remedie sessie bespreken we eerst bij welk thema of  welke klacht je hulp wil hebben. Ik werk met kaarten die je blind trekt nadat je je hebt afgestemd op dit thema. Daarna bespreken we de kaarten en de remedies en dan maak ik een flesje voor je met de door jou gekozen remedies. Dit is een 30 ml flesje waar je ongeveer 3 weken mee kunt doen. Het flesje kost €12,50.  Het is altijd mogelijk om daarna opnieuw een flesje te bestellen.

Aromatherapie
Etherische oliën zijn sterk geconcentreerde extracten van bloemen, planten en kruiden. Ze kunnen ondersteuning bieden bij lichamelijke problemen of emotionele worstelingen. Ik heb veel soorten oliën in mijn praktijk die ingezet kunnen worden op verschillende manieren. Tijdens een Aromatherapie sessie bespreken we eerst bij welk thema of welke klacht je ondersteuning zou willen. Daarna doen we een korte oefening waarbij je je afstemt op datgene waar je hulp bij wil en dan kies je zelf blind en op gevoel één of meerdere oliën. Ik zal dan een flesje samenstellen dat je mee naar huis neemt en thuis kunt gebruiken. Dit gaat altijd om uitwendig gebruik. Het flesje kost €12,50.
Er zijn contra−indicaties voor het gebruik van bepaalde etherische oliën zoals bijvoorbeeld hoge bloeddruk of epilepsie. Heb je een bepaalde aandoening of gebruik je ergens medicijnen voor dan is het belangrijk om dit tijdens het voorgesprek te laten weten. 

Aura Reading
De aura is het energetisch veld dat ieder levend wezen omhult en beschermt. Het bestaat uit verschillende lagen en geeft informatie over je fysieke, emotionele, mentale en spirituele functioneren. Naast je auralagen bestaat je energetisch veld ook uit chakra’s. Dit zijn energiecentra die zich van beneden tot boven in je lichaam bevinden. Ze voorzien de auralagen en fysieke lichaam van levenskracht en zorgen voor de doorstroming van energie.
Hoe je aura en chakra’s eruit zien, zegt veel over hoe het met je gaat. Hoe je je voelt, hoe je je gedraagt en hoe gezond je bent. Maar ze geven ook informatie over je talenten, kwaliteiten, valkuilen en belemmeringen en dat waar je meer aandacht aan mag besteden. Een aura-reading kan je helpen om je meer bewust te worden van deze zaken zodat je eventuele veranderingen kunt aanbrengen in je leven om zo optimaal mogelijk te functioneren.

Tijdens een Aura Reading zitten we tegenover elkaar en ik heb tijdens de reading mijn ogen gesloten en stem me af op jouw energetisch veld, je auralagen en je chakra’s. Ik kan dan dingen zien of ik krijg bepaalde dingen of boodschappen door die ik allemaal benoem. Je mag de aura-reading opnemen met je telefoon zodat je de reading later thuis kan afluisteren en eventueel kan uittypen.
Na de reading kan ik nog voor je uitzoeken welke stenen en/of etherische oliën je zou kunnen gebruiken om je energetisch veld te ondersteunen. Hierbij gebruik ik mijn pendel. Een olieflesje kan ik eventueel terplekke voor je maken dat je kunt kopen in mijn praktijk.
Een aura-reading duurt een uur tot anderhalf uur. 

Healy consult
Het is mogelijk om in mijn praktijk een Healy consult te boeken. Dit houdt in dat ik jouw frequentie in mijn Healy Resonance zet en dan een analyse van je maak. Ik kan op deze manier uitzoeken welke Healy programma’s jij nodig hebt en welk lichaamsdeel of welke gemoedstoestand meer in balans mag komen. Ook kan ik voor je uitzoeken via een analyse aan welke middelen je behoefte hebt zoals o.a. vitaminen, Schüsslerzouten of Bach- remedies. Als er nog tijd is dan kan ik je daarna nog korte trillings-behandelingen geven met de Healy. Meer informatie over de Healy op mijn website vind je hier.