Aura Reading

De aura is het energetisch veld dat ieder levend wezen omhult en beschermt. Het bestaat uit verschillende lagen en geeft informatie over je fysieke, emotionele, mentale en spirituele functioneren.

Naast je auralagen bestaat je energetisch veld ook uit chakra’s. Dit zijn energiecentra die zich van beneden tot boven in je lichaam bevinden. Ze voorzien de auralagen en fysieke lichaam van levenskracht en zorgen voor de doorstroming van energie.

Hoe je aura en chakra’s eruit zien, zegt veel over hoe het met je gaat. Hoe je je voelt, hoe je je gedraagt, of je lekker in je vel zit. Maar ze geven ook informatie over je talenten, kwaliteiten, valkuilen en belemmeringen en dat waar je meer aandacht aan mag besteden. Een aura-reading kan je helpen om je meer bewust te worden van deze zaken zodat je eventuele veranderingen kunt aanbrengen in je leven om zo optimaal mogelijk te functioneren.

Tijdens een Aura Reading zitten we tegenover elkaar en ik heb tijdens de reading mijn ogen gesloten en stem me af op jouw energetisch veld, je auralagen en je chakra’s. Ik kan dan dingen zien of ik krijg bepaalde dingen of boodschappen door die ik allemaal benoem. Je mag de aura-reading opnemen met je telefoon zodat je de reading later thuis kan afluisteren en eventueel kan uittypen.

Na de reading kan ik nog voor je uitzoeken welke stenen en/of etherische oliën je zou kunnen gebruiken om je energetisch veld te ondersteunen. Hierbij gebruik ik mijn pendel. Een olieflesje kan ik eventueel terplekke voor je maken dat je kunt kopen in mijn praktijk.
Deze afspraak duurt anderhalf uur.

Wat Miriam zegt over de aura-reading:
“De rust en warmte van Famke en haar ruimte waar ze de reading doet, laten me al snel op mijn gemak voelen. Famke raakt veel punten waar ik mee ‘worstel’ zonder ook maar iets van me te weten. Aan het eind geeft ze me advies over een etherische olie en een steen die me kunnen helpen in mijn proces. Een aanrader!”