Bachremedie Therapie

Bach Remedie Therapie is ontwikkeld door de Engelse arts Edward Bach. Hij ontdekte dat de aftreksels van bloemen en bloesems allemaal een eigen trilling met zich meedragen. Deze trillingen kunnen mensen helpen om hun energetisch veld te ondersteunen.

De Bachremedies helpen de oorspronkelijke trilling van mensen weer in balans te brengen. Het is dus een holistische manier van behandelen. Het gaat niet zozeer om het bestrijden van fysieke klachten maar meer om balans te brengen in disharmonie of gevoelens en emoties die vaak ten grondslag liggen aan ziekte of klachten.

Bach Remedies hebben een krachtige werking en ze zijn veilig voor iedereen en er zijn geen contra-indicaties voor het gebruik. 

Tijdens een Bach Remedie sessie bespreken we eerst bij welk thema of  welke klacht je hulp wilt hebben.

Ik werk met kaarten die je blind trekt nadat je je hebt afgestemd op dit thema. Daarna bespreken we de kaarten en de remedies en wat deze voor jou kunnen betekenen. Dan maak ik een flesje voor je klaar met de door jou gekozen remedies. Dit is een 30 ml flesje waar je ongeveer 3 weken mee kunt doen. Het kan zijn dat je daarna nog niet wilt stoppen met de Bach druppels. Je kunt altijd een nieuw flesje bestellen dat ik dan voor je samenstel.

Een Bachremedie sessie is ook een onderdeel van het Transformatie Combi Pakket dat ik aanbied. Dit bestaat uit eerst een energetische massage, dan een edelstenen healing en als laatste een Bachremedie sessie. Dit vindt plaats op drie verschillende dagen die we dan inplannen. Dit pakket kost € 160,- inclusief een Bachremedie flesje.

Wat Monica zegt over deze Bachremedie Therapie:
“Bij Praktijk Gelukshand kreeg ik van Famke een verrassend Bachremedie consult. Alles inclusief een hartelijk welkom, kopje thee, volledige aandacht, afstemming, goede vraagstelling en verrassende kaarten en uitkomst van de Bachremedies. Het maakt mij nieuwsgierig naar meer van Famke van Gelukshand.”