Energetische Massage

Een energetische massage is een hele fijne massage waarbij ik masseer langs je meridianen (energiebanen) en je chakra’s (energiecentra). Hij is zacht en zorgt voor een diepe ontspanning waarbij tegelijkertijd veel energie afgevoerd wordt. Doordat de energie goed door je hele lichaam gaat stromen, kunnen er bepaalde blokkades opgeheven worden. Hierdoor kunnen diepliggende gevoelens en emoties los komen die opgeslagen zitten in je lichaam. 

Er wordt losgelaten, ontladen en opgeruimd wat enorm bevrijdend kan werken. Dit kan plaatsvinden op onbewust niveau waarbij je niet zoveel merkt van het loslaten maar vooral ontspannen bent. Maar het kan ook op bewust niveau, je gaat bijvoorbeeld trillen, huilen of erg gapen. Het is belangrijk om dit loslatingsproces toe te laten. Je mag erop vertrouwen dat er precies gebeurt wat nodig is voor jou.

chakra massage

Bij deze massage lig je op je buik of op je rug, afhankelijk van welke massage ik geef en welke voorkeur je hebt. Ik masseer je rug of je buik en borst, je benen, armen, voeten en soms je hoofd.

Tijdens een energetische massage lig je zonder kleding op de massagetafel maar je houdt je onderbroek aan. Delen die niet worden gemasseerd worden afgedekt met een laken.

Mijn massagetafel is speciaal geschikt voor vrouwen omdat deze een borstuitsparing heeft. Daardoor lig je comfortabel als je op je buik ligt en heb je een betere lichaamshouding dan bij een gewone massagetafel. Ik maak gebruik van 100% natuurlijke massageolie van Weleda.

Er zijn vijf verschillende energetische massages die allemaal op een ander gebied inwerken. Als je een afspraak maakt voor een massage dan kun je aangeven welke van de vijf massages je graag wilt ontvangen. Klik hier om te lezen welke dat zijn.

Transformatie Pakketten

Het is mogelijk om een Transformatie Massage Pakket aan te schaffen. Dit bestaat uit drie verschillende energetische massages en wordt gegeven op drie losse dagen.

Ik bied ook een Transformatie Combi Pakket aan dat bestaat uit eerst een energetische massage, daarna een edelsteen healing en als laatste een Bachremedie sessie.

Wat Anna zegt over deze massage:
“Ik vond de energetische massage die ik van Famke kreeg heel fijn. Ik had de dag dat ik kwam behoorlijke hoofdpijn maar de prettige sfeer en de aanrakingen maakten dat ik rustig werd. Daardoor kon ik me helemaal ontspannen waardoor ik in slaap viel. Naderhand was de hoofdpijn zo goed als over.”