Energetische Massage

Een energetische massage is een hele fijne massage waarbij ik masseer langs je meridianen (energiebanen) en je chakra’s (energiecentra). Hij is zacht en zorgt voor een diepe ontspanning waarbij tegelijkertijd veel energie afgevoerd wordt. De energie gaat goed door je hele lichaam stromen waardoor er blokkades opgeheven kunnen worden. Hierdoor kunnen diepliggende gevoelens en emoties los komen die opgeslagen zitten in je lichaam. 

Er wordt losgelaten, ontladen en opgeruimd wat enorm bevrijdend kan werken. Dit kan plaatsvinden op onbewust niveau waarbij je niet zoveel merkt van het loslaten maar vooral ontspannen bent. Maar het kan ook op bewust niveau, je gaat bijvoorbeeld trillen, huilen of erg gapen. Het is belangrijk om dit loslatingsproces toe te laten. Je mag erop vertrouwen dat er precies gebeurt wat nodig is voor jou.

chakra massage

Tijdens een energetische massage lig je zonder kleding op de massagetafel maar je houdt je onderbroek aan. Delen die niet worden gemasseerd worden afgedekt met een laken.

Mijn massagetafel is speciaal geschikt voor vrouwen omdat deze een borstuitsparing heeft. Daardoor lig je comfortabel als je op je buik ligt en heb je een betere lichaamshouding dan bij een gewone massagetafel. Ik maak gebruik van 100% natuurlijke massageolie van Weleda.

De massage zelf duurt een uur maar ik trek anderhalf uur uit voor deze afspraak. Als je voor het eerst komt hebben we ter kennismaking een kort voorgesprek waarbij ik een aantal gegevens noteer voor mijn dossier. Ook kun je aangeven of er klachten of thema’s spelen waar de massage ondersteuning in zou kunnen bieden. Ben je al vaker geweest dan bespreken we hoe het nu met je gaat en waar je behoefte ligt ten aanzien van de massage. Na de massage is er nog tijd om even bij te komen op de stoel, een glas water te drinken en te delen wat je ervaring was.

Er zijn vijf verschillende energetische massages die allemaal op een ander gebied inwerken. Hierbij lig je op je buik of op je rug, afhankelijk van de massage en waar je voorkeur naar uit gaat. Als je een afspraak maakt voor een massage dan kun je aangeven welke van de vijf massages je graag wilt ontvangen.
Klik hier om te lezen welke dat zijn.

Transformatie Pakketten

Het is mogelijk om een Transformatie Massage Pakket aan te schaffen. Dat is een kortingspakket dat bestaat uit drie of vijf verschillende energetische massages.

Ik bied ook een Transformatie Combi Pakket aan dat bestaat uit drie of vijf verschillende behandelingen naar keuze zoals een aromatherapie sessie, een energetische behandeling, een edelstenen healing, een energetische massage en een Bachremedie sessie.

Wat Anna zegt over deze massage:
“Ik vond de energetische massage die ik van Famke kreeg heel fijn. Ik had de dag dat ik kwam behoorlijke hoofdpijn maar de prettige sfeer en de aanrakingen maakten dat ik rustig werd. Daardoor kon ik me helemaal ontspannen waardoor ik in slaap viel. Naderhand was de hoofdpijn zo goed als over.”