Edelstenen Healing

Edelstenen dragen energie met zich mee die ze uit de aarde hebben ontvangen. Deze energie is helend en kan ons op verschillende manieren helpen. Ik werk tijdens een edelstenen healing met de 7 chakra’s, de energiecentra in je lichaam.

We beginnen de sessie eerst met een kort voorgesprek waarbij je vertelt welke thema’s er bij je spelen, waar je last van hebt of waar je heling op wilt ontvangen. Daarna ga je (met je kleding aan) op je rug op de massagetafel liggen en begint de behandeling. Jij hoeft niets te doen en kunt helemaal ontspannen liggen en de heling ontvangen.

Eerst zoek ik uit welke chakra’s geblokkeerd zijn waardoor je energie niet meer goed kan doorstromen en om wat voor soort blokkade(s) het gaat. Voor elke chakra en blokkade zijn specifieke stenen geschikt en ik zoek uit welke stenen voor jou passend zijn. Bij het onderzoeken van de chakra’s, de blokkades en de stenen maak ik gebruik van mijn pendel. Deze houd ik boven je lichaam, boven een pendelkaart of de stenen.

De juiste steen of stenen leg ik op de chakra waar een blokkade zit en dan ga ik aan de slag om de blokkade uit je systeem te halen. Dit doe ik met behulp van een staaf(je) van seleniet of bergkristal. Ik werk per chakra en is het daarna nodig om nog een andere chakra te behandelen dan ga ik verder met weer nieuwe stenen.

Naast het pendelen luister ik ook naar wat mijn intuïtie me ingeeft. Het kan zijn dat ik bepaalde dingen voel of zie of dat ik iets doorkrijg tijdens de behandeling. Dit kan ik naderhand tijdens het nagesprek met je delen. Ook kan het zijn dat ik het gevoel krijg dat je een bepaalde steen extra nodig hebt op dat moment, die zal ik dan ook noemen.

Het is een energetische behandeling waarbij blokkades worden opgeruimd waardoor er weer ruimte ontstaat in de chakra’s zodat de energie weer vrijuit kan stromen. Soms kan een tweede behandeling nodig zijn om eventuele andere blokkades of chakra’s op een later tijdstip te behandelen.

Een edelstenen healing kan ook een onderdeel zijn van het Transformatie Combi Pakket dat ik aanbied. Dit bestaat uit 3 of 5 verschillende behandelingen of sessies die je zelf kunt kiezen.