Tarieven

 

Massage achterzijde lichaam 45 minuten€ 35,00
Massage van 60 minuten € 45,00
Volledige massage van 75 minuten

Voor een energetische massage gelden dezelfde tarieven
€ 55,00

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Je kunt contant betalen (gepast) in de praktijk, pinnen of ik geef een factuur mee. Heb je een massagebon maar wil je meer tijd dan op de bon staat, dan kun je voor extra tijd betalen om zo de massage te verlengen.

De aangegeven tijden bij de tarieven zijn de daadwerkelijke behandeltijden. Daarnaast is het nodig extra tijd uit te trekken voor het voor- en napraten, omkleden en na-liggen op de tafel. Houd daar dus rekening mee zodat je voldoende tijd hebt om ontspannen een behandeling te ondergaan. 
Ook is het goed om na een ontspanningsmassage niet te drukke of zware activiteiten te ondernemen. Het is belangrijk om je lichaam en geest rust te geven nadat je in de praktijk bent geweest. 

FutureNet
Ik ben aangesloten bij FutureNet, een online verdienmodel waarmee je op een makkelijke manier geld kunt verdienen zonder er hard voor te hoeven werken. Mensen die ook lid zijn van FutureNet kunnen mijn massages betalen met AdPacks. Voor een adpack van 50 dollar krijg je een massage van een uur. Mocht jij ook interesse hebben in het online geld verdienen via FutureNet, neem dan contact met me op. Ik vertel je er graag meer over en kan je uitleggen hoe je kunt instappen.

Vergoeding
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT maar mijn behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.