Tarieven

Bijna alle afspraken duren anderhalf uur. Ook als je voor een massage van een uur komt, neem ik in totaal anderhalf uur de tijd voor je.* Er vindt altijd vooraf een kort gesprek plaats om af te stemmen en naderhand is er gelegenheid om even te zitten, een glas water te drinken en te delen wat je hebt ervaren.
Je kunt altijd een losse afspraak maken maar het is ook mogelijk om meerdere afspraken te boeken in de vorm van een kortingspakket.

*Een uitzondering op de anderhalf uur durende afspraken is een Soul Body Fusion® sessie en een Bachremedie consult, die duren een uur.

LOSSE AFSPRAKEN EN BEHANDELINGEN

Therapeutisch consult of coaching € 75,- incl. 21% btw
Energetische massage of ontspanningsmassage€ 75,- incl. olie, schone lakens & handdoeken en extra stookkosten
Soul Body Fusion® sessie€ 60,-
Energetische behandeling, edelstenen healing of aura-reading€ 75,-
Aromatherapeutisch consult met massage van voeten/onderbenen€ 85,- incl. samengesteld olieflesje
Bachremedie consult€ 70,- incl. samengesteld Bachflesje
Samengesteld olie- of Bachremedie flesje 30 ml€ 10,-
PAKKETTEN

Transformatie Massage Pakket
(bestaande uit 3 of 5 energetische massages)
€ 200,- 3 x
€ 300,- 5 x
Transformatie Combi Pakket
(bestaande uit 3 of 5 behandelingen naar keuze zoals: aromatherapie, (edelstenen) healing, energetische massage, Bachremedie sessie)
€ 200,- 3 x
€ 300,- 5 x
Ontspanningsmassage Pakket
(bestaande uit 3 of 5 ontspanningsmassages)
€ 200,- 3 x
€ 300,- 5 x
Reïncarnatie Therapie
(bestaande uit 3 sessies)
€ 300,-
Soul Body Fusion® Pakket
(bestaande uit 3 sessies van een uur)


€ 165,-

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en bij massages het gebruik van schone lakens & handdoeken, oliën en extra stookkosten zodat de ruimte warm genoeg is. 
Je kunt contant betalen (gepast) in de praktijk of ik stuur je een betaalverzoek. 
Een pakket van drie massages/behandelingen dien je in zijn geheel te betalen. Een pakket van vijf massages/behandelingen kan in één twee termijnen van €150,- worden betaald. Je betaalt dan bij de eerste en de derde afspraak.  We kunnen bij de eerste afspraak de andere behandelingen inplannen. Neem dus altijd je agenda mee. 

Heb je een massage-bon maar wil je meer tijd dan op de bon staat, dan kun je voor extra tijd betalen om zo de massage te verlengen tot maximaal een uur.

Het is goed om na een massage of energetische behandeling niet te drukke of zware activiteiten te ondernemen. Het is belangrijk om je lichaam en geest rust te geven nadat je in de praktijk bent geweest.
Omdat ik allergisch ben voor parfum zou ik het op prijs stellen als je geen parfum op doet als je bij me in de praktijk komt. Wat deodorant is geen probleem. 

Vergoeding
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT maar mijn behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.