Tarieven

Alle afspraken duren anderhalf uur. Als je voor een massage van een uur komt, neem ik in totaal anderhalf uur de tijd voor je. Er vindt altijd vooraf een kort gesprek plaats om af te stemmen en naderhand is er gelegenheid om even te zitten, een glas water te drinken en te delen wat je hebt ervaren. Een uitzondering op de anderhalf uur durende afspraken is een Soul Body Fusion® sessie, deze duurt een uur.

Je kunt altijd een losse afspraak maken voor een behandeling maar het is ook mogelijk om meerdere afspraken te boeken in de vorm van een kortingspakket.

LOSSE AFSPRAKEN EN PAKKETTEN (een afspraak duurt anderhalf uur)

Therapeutisch consult of coaching € 80,- incl. 21% btw
Energetische massage
€ 80,- incl. olie, schone lakens & handdoeken en extra stookkosten
Energetische behandeling, edelstenen healing of aura-reading€ 75,-
Soul Body Fusion® sessie
(deze afspraak duurt een uur)
€ 60,-
Aromatherapie consult met massage van voeten/onderbenen€ 85,- incl. samengesteld olieflesje t.w.v. € 10,-
Bachremedie consult€ 85- incl. samengesteld Bachflesje t.w.v. € 10,-
Samengesteld olie- of Bachremedie flesje 30 ml€ 10,-


Transformatie Massage Pakket
(bestaande uit 3 of 5 energetische massages)
€ 225,- 3x

€ 350,- 5x
Transformatie Combi Pakket
(bestaande uit 3 of 5 verschillende behandelingen: aromatherapie, (edelstenen) healing, energetische massage, Bachremedie sessie, aura-reading)
€ 210,- 3x

€ 325,- 5x
Reïncarnatie Therapie Pakket
(bestaande uit 3 bij elkaar horende sessies)
€ 300,-
Soul Body Fusion® Pakket
(bestaande uit 3 sessies van een uur)
€ 165,-

 

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en bij massages het gebruik van schone lakens & handdoeken, oliën en extra stookkosten zodat de ruimte warm genoeg is. 
Je kunt contant betalen (gepast) in de praktijk of ik stuur je een betaalverzoek. 
Een pakket van drie massages/behandelingen dien je in zijn geheel te betalen. Een pakket van vijf massages/behandelingen mag ook in twee termijnen worden betaald. Je betaalt dan bij de eerste
 en bij de derde afspraak.  We kunnen bij de eerste afspraak de andere behandelingen inplannen. Neem dus altijd je agenda mee. 

Een gemaakte afspraak kun je tot 24 uur van te voren kosteloos afzeggen. Daarna zijn er kosten aan verbonden en bij niet komen opdagen stuur ik de hele factuur toe. Neem in geval van ziekte even contact met me op om te overleggen wat het beste is.

Heb je een massage-bon maar wil je meer tijd dan op de bon staat, dan kun je voor extra tijd betalen om zo de massage te verlengen tot een uur.

Het is goed om na een massage of energetische behandeling niet te drukke of zware activiteiten te ondernemen. Het is belangrijk om je lichaam en geest rust te geven nadat je in de praktijk bent geweest.
Omdat ik allergisch ben voor parfum zou ik het op prijs stellen als je geen parfum op doet als je bij me in de praktijk komt. Wat deodorant is geen probleem. 

Vergoeding
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT maar mijn behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.