Contact

Praktijk Gelukshand                                             
Nieuwlandsweg 59
9751 GK  Haren
K.v.K. nr. 65229797
BTW-nr. NL001432923B13

Telefoon: 06-43 22 54 22 

Op dit moment (begin juni) is de praktijk tijdelijk gesloten. Ik ben net verhuisd van Groningen naar Haren en zit nog tussen de dozen. Ik ben bezig mijn huis en praktijk in orde te maken maar dat heeft tijd nodig daarom zal ik de komende maanden nog gesloten blijven. 

E-mailadres: famkeplantinga@kpnplanet.nl

Aromatherapie

Voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen kun je bellen  naar bovenstaand telefoonnummer of een e-mail sturen. Als ik de telefoon niet kan opnemen dan kun je een boodschap inspreken en dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Openingstijden praktijk
maandag9.00 - 14.00 uur
dinsdag9.00 - 14.30 uur
woensdag9.00 - 11.30 uur
donderdag9.00 - 18.00 uur
vrijdag9.00 - 18.00 uur
weekenden/avondenin overleg is een afspraak in het weekend of op een avond soms ook mogelijk

 

Wat belangrijk is om te weten:

* De praktijk is gelegen op de eerste verdieping en is alleen begaanbaar per trap.

*
Een behandeling is geen vervanging van medisch handelen maar een aanvulling op de reguliere geneeskunde. Bij ziekte, pijn of andere ernstige klachten is het altijd verstandig om een arts te raadplegen. 


* In verband met de risico’s die verbonden zijn aan massage tijdens de zwangerschap masseer ik geen zwangere vrouwen. Ik raad hen daarom aan om een afspraak te maken met iemand die gespecialiseerd is in zwangerschapsmassage.


* Om veiligheidsredenen voor de cliënt en mezelf geef ik geen energetische behandelingen aan mensen met ernstige psychiatrische klachten en/of aanleg voor psychose. 

* Informatie over de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg en over de privacy wetgeving vind je hier.