Reïncarnatie Therapie

Het kan zijn dat je in je leven steeds weer tegen dezelfde lastige dingen aanloopt. Dit kunnen emotionele zaken zijn maar ook fysieke klachten die steeds terugkomen. Misschien heb je al het één en ander geprobeerd aan behandelingen of therapie maar je komt niet echt verder. Dan kan het zijn dat de oorsprong van het probleem verder gaat dan dit leven alleen en in één van je vorige levens ligt. Dan kun je ervoor kiezen om dat te onderzoeken tijdens reïncarnatie therapie.

Inverse Wave

De therapievorm waar ik mee werk heet Inverse Wave en is ontwikkeld door Steve Rother. Hierbij wordt uitgegaan dat we allemaal bestaan uit trillingen, vibraties. Deze worden gevormd door ervaringen en overtuigingen uit ons huidige leven maar ook uit vorige levens. Deze trillingen zorgen voor een golfpatroon en dat bepaalt hoe we ons leven leiden. Het doel van deze therapievorm is om een tegengestelde golf of reset te creëren. Deze neutraliseert de ervaringen en overtuigingen die we niet langer nodig hebben en wensen in ons leven. De reset zorgt ook voor meer balans. Tevens geven de sessies inzicht en bewustzijn in dat wat we eerder als ziel hebben meegemaakt. Bewustzijn is vaak een eerste stap naar verandering en naar heling. Dit kan al veel positiefs teweeg brengen.

Deze reïncarnatie therapie bestaat uit drie sessies die in een tijdsbestek van ongeveer drie weken plaats vinden. De eerste twee sessies kun je zien als een geestelijke en energetische voorbereiding op de derde sessie. In de derde sessie kun je teruggaan naar een vorig leven.

Wat gebeurt er tijdens de sessies?

De eerste sessie bestaat uit een uitgebreid voorgesprek om helder te krijgen waar je aan wilt werken. Daarna ga je comfortabel op de massagetafel liggen. Je volgt dan mijn stem tijdens een geleide meditatie en regressie-oefening (huidig leven). Ik ondersteun dit door met mijn handen en stemvork je energetische poorten te openen zodat de opgeslagen informatie losgetrild kan worden. Die wordt dan beter losgelaten tijdens de tweede sessie.

De tweede sessie is vooral een ontspannende sessie waarbij je weer op de tafel ligt en na een geleide meditatie je openstelt voor dat wat er energetisch geopend en losgelaten mag worden. Ik werk hierbij met mijn stem en ik open de energiepoorten weer met mijn handen en stemvork. Hierna wieg ik zachtjes je lichaam en gebruik ik twee stemvorken in je auralagen.

Tijdens de derde sessie herhaal ik eerst de voorbereidende stappen die ik in de tweede sessie heb gedaan. Hierna begeleid ik je met mijn stem zodat je de gelegenheid krijgt in een vorig leven te stappen om daar uiteindelijk een reset te kunnen maken.

We nemen tijdens deze laatste sessie alle tijd die nodig is voor de reïncarnatie en dat wat je uit te werken hebt. Ik begeleid deze sessies met rustige, integere aandacht zodat je je veilig voelt en je open kunt stellen voor dat wat zich aandient. Ik zorg er altijd voor dat je naderhand weer goed gegrond de deur uitgaat en de sessie goed afgerond is.

Deze sessies duren ongeveer anderhalf uur per keer en de laatste sessie kan langer duren.
Een pakket van drie sessies kost € 300,-