Celestien

Wat vind ik celestien toch een prachtige steen, hij is één van mijn favorieten. Sowieso om de kleur, helder grijs-blauw. Maar het is een steen met veel mooie en ondersteunende eigenschappen die goed helpen in een (therapeutische) praktijk.
De steen geeft veel lichte energie, helderheid, rust en vrede. Hij maakt het uiten van gevoelens makkelijker en bevordert zelfinzicht. Daarnaast maakt hij dat zware en negatieve energie, gedachten en gevoelens losgelaten en getransformeerd kunnen worden. Ook maakt celestien dat je open staat voor heling. Tevens worden angsten verminderd, ook als je bang bent voor wat de toekomst brengt en het geeft vertrouwen terug. Het is dus een hele goede steen voor de tijd waarin we nu leven, voor iedereen.

Celestien biedt niet alleen voor de cliënt ondersteuning maar ook voor de therapeut. Want hij maakt de communicatie met engelen en gidsen makkelijker en maakt je ontvankelijker voor boodschappen uit het universum. Hij geeft ontspanning aan de keel en ondersteunt de keelchakra waar veel van gevraagd wordt tijdens channelen en het geven van readingen. Kortom, celestien is niet alleen een mooie steen om naar te kijken maar ook een ideale steen voor cliënt en therapeut.