Therapeutisch consult

Als je last hebt van klachten of thema’s die spelen in je leven dan kun je een afspraak maken voor een therapeutisch consult. Er vindt dan altijd eerst een intake plaats met een uitgebreide anamnese.

Alle vragen die ik hierbij aan je stel, helpen om inzicht te krijgen in wat er bij je speelt en wat de oorzaak kan zijn van klachten, thema’s en ziekte. Zo kan ik je een zo goed mogelijke, passende behandeling aanbieden.

Ik ben opgeleid als HBO Essentie Therapeut en heb verschillende holistische manieren en technieken geleerd om jou te kunnen ondersteunen om je ware essentie naar boven te halen. Dat waar het in de kern om draait in jouw leven, wie jij bent en wat belangrijk is voor jou om een gelukkig en gezond leven te leiden. Bepaalde dingen kunnen je nog in de weg staan om dat leven te leiden en die kunnen we achterhalen tijdens de intake en verdere therapeutische sessies.

Behandelingen en technieken die ik kan inzetten zijn; Coaching, (Signature Cell) Healing, Energetische (meridiaan/chakra) Massage, Voice Dialogue, Regressie Therapie, Reïncarnatie Therapie (Inverse Wave), Focussen en Edelsteen Therapie. Ondersteunende methoden en middelen die ik inzet in mijn praktijk zijn Bach Remedie Therapie, Aroma Therapie en Spagyriek.

Wat Joanne zegt over deze behandeling:
“Famke is heel empathisch en voelt goed aan wat je nodig hebt. Ze neemt echt de tijd voor je en vraagt goed door om het onderliggende pijnpunt duidelijk te krijgen om zo de juiste methodiek te bepalen. Haar kennis is enorm en ze is heel veelzijdig waardoor je de behandeling krijgt die helemaal op jouw situatie is toegespitst.”