Energetische Behandeling

Ook is het mogelijk om een energetische behandeling te ontvangen. Ik heb in de afgelopen jaren met verschillende vormen van healing leren werken, onder andere met Aura- en Chakra Healing, Reiki, Edelstenen Healing en Signature Cell Healing.

Energetische Behandeling

Ik stem me tijdens een energetische behandeling af op jouw energiesysteem, je chakra’s en je auralagen. Ik geef helende energie door via mijn handen die ik op je lichaam leg of boven je lichaam in je energieveld houd. En ik haal energetische blokkades weg waar nodig is.

Dit helpt je om je eigen energie weer beter te laten stromen. Het kan je ondersteunen om meer geaard in je lichaam te zijn en je beter te ontspannen. Elke energetische behandeling is weer anders en ik volg hierin mijn gevoel en intuïtie bij wat jij nodig hebt.

Één van de energetische behandelingen die ik geef is edelstenen healing. Dit is een behandeling waarbij ik met behulp van edelstenen blokkades verwijder uit je chakra’s. Voor meer informatie over deze behandeling, klik hier.

Wat Carolien zegt over deze behandeling:
“Na een energetische behandeling van Famke voel ik me altijd weer heerlijk ontspannen en bij mezelf. En ook ’s nachts zet dit weldadige gevoel zich voort.”