Energetische Behandeling

Ook is het mogelijk om een energetische behandeling te ontvangen. Ik heb in de afgelopen jaren met verschillende vormen van healing leren werken, onder andere met Aura- en Chakra Healing, Reiki, Edelstenen Healing en Signature Cell Healing.

Energetische Behandeling

Ik stem me tijdens een energetische behandeling af op je energiesysteem, je chakra’s en je auralagen. Ik maak als het ware een scan door alles langs te gaan. Ik noteer tijdens het ‘scannen’ wat ik tegenkom of de boodschappen die ik doorkrijg. Deze informatie vertel ik je achteraf na de behandeling.

Wat ik tegenkom aan energetische blokkades haal ik weg. En ik geef helende energie door via mijn handen die ik op je lichaam leg of boven je lichaam in je energieveld houd. Hierbij kan ik ook gebruik maken van stemvorken, een kleine muziekgong of mijn eigen stem.

Het kan ook zijn dat ik één of meerdere stenen op je lichaam leg die energie kunnen opnemen of juist energie kunnen geven. Ik volg hierin mijn gevoel en intuïtie en daarom is elke healing weer anders.

Dit alles helpt je om je energie weer beter te laten stromen. Het kan je ondersteunen om meer geaard in je lichaam te zijn en je beter te ontspannen.

Een ander soort energetische behandeling die ik geef is een edelstenen healing. Dit is een behandeling waarbij ik met behulp van edelstenen blokkades verwijder uit je chakra’s. Voor meer informatie over deze behandeling, klik hier.

Wat Carolien zegt over deze behandeling:
“Na een energetische behandeling van Famke voel ik me altijd weer heerlijk ontspannen en bij mezelf. En ook ’s nachts zet dit weldadige gevoel zich voort.”