Bachremedie Therapie

Bach Remedie Therapie is ontwikkeld door de Engelse arts Edward Bach. Hij ontdekte dat de aftreksels van bloemen en bloesems allemaal een eigen trilling met zich meedragen. Deze trillingen kunnen mensen helpen om hun energetisch veld te ondersteunen.

De Bachremedies helpen de oorspronkelijke trilling van mensen weer in balans te brengen. Het is dus een holistische manier van behandelen. Het gaat niet zozeer om het bestrijden van fysieke klachten maar meer om balans te brengen in disharmonie of gevoelens en emoties die vaak ten grondslag liggen aan ziekte of klachten.

Bach Remedies hebben een krachtige werking en ze zijn veilig voor iedereen en er zijn geen contra-indicaties voor het gebruik. 

Tijdens een Bach Remedie sessie bespreken we eerst wat er bij je speelt en bij welk thema of welke klacht je hulp wilt hebben. Dan doen we een korte oefening waarbij je je afstemt op dat thema of die klacht en dan trek je blind een aantal Bachremedie kaarten.

Je mag ervan uit gaan dat je precies de kaarten trekt van die remedies die je op dat moment nodig hebt. We bespreken dan de kaarten en de remedies en wat die voor jou kunnen betekenen. Daarna maak ik een flesje voor je klaar met de door jou gekozen remedies. Dit is een 30 ml flesje waar je ongeveer 3 weken mee kunt doen. Het kan zijn dat je daarna nog niet wilt stoppen met de Bach druppels. Je kunt altijd een nieuw flesje bestellen dat ik dan voor je samenstel.

Een Bachremedie sessie kan een onderdeel zijn van het Transformatie Combi Pakket dat ik aanbied. Dit is een kortingspakket bestaande uit 3 of 5 behandelingen of sessies naar keuze. Het Bachremedie flesje dat je meekrijgt na een Bach sessie is niet inbegrepen bij de prijs van dit pakket maar kun je voor € 10,- los aanschaffen.

Wat Monica zegt over deze Bachremedie Therapie:
“Bij Praktijk Gelukshand kreeg ik van Famke een verrassend Bachremedie consult. Alles inclusief een hartelijk welkom, kopje thee, volledige aandacht, afstemming, goede vraagstelling en verrassende kaarten en uitkomst van de Bachremedies. Het maakt mij nieuwsgierig naar meer van Famke van Gelukshand.”