Ontspanningsmassage

Het ondergaan van een massage is ontspannend voor lichaam en geest. Je hoeft even niets en komt helemaal tot rust. Door de aanraking word je je bewust van je lichaam en het bevordert het contact daarmee. 

Verder stimuleert massage je bloedsomloop met als gevolg dat er door het hele lichaam meer zuurstof gaat stromen. Dat is goed voor alle weefsels en ook voor de huid. Spieren kunnen weer soepeler worden en het kan helpen om spanningen in het lichaam op te lossen. 

De massages die ik geef zijn zacht en ontspannend waarbij ik meestal intuïtief te werk ga. Heb je liever een hele stevige massage om echt alle spieren en knopen los te krijgen dan raad ik je aan om naar een sportmasseur of massagetherapeut te gaan. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Anna-23.jpg

Mijn massagetafel is speciaal geschikt voor vrouwen omdat deze een borstuitsparing heeft. Hierdoor lig je meer ontspannen en ondervind je geen hinderlijke druk op je borsten. Bovendien heb je een betere lichaamshouding omdat je schouders op de tafel liggen en je rug vlak is. 

Tijdens een massage houd je je onderbroek aan. Alleen die lichaamsdelen die op dat moment worden aangeraakt worden ontbloot, de rest wordt bedekt met een laken of handdoek.

Ik maak gebruik van 100% natuurlijke massage olie van Weleda. Een ontspanningsmassage duurt altijd een uur.

Wat Margreet zegt over deze massage:
“Ik voelde me al snel op mijn gemak en kon me goed overgeven dankzij de ontspannende massage. Famke voelt goed aan wat je nodig hebt en masseert met aandacht. Dat heb ik als heel prettig ervaren.”