Ontspanningsmassage

Het ondergaan van een massage is ontspannend voor lichaam en geest. Je hoeft even niets en komt helemaal tot rust. Door de aanraking word je je bewust van je lichaam en het bevordert het contact daarmee. 

Verder stimuleert massage je bloedsomloop met als gevolg dat er door het hele lichaam meer zuurstof gaat stromen. Dat is goed voor alle weefsels en ook voor de huid. Spieren kunnen weer soepeler worden en het kan helpen om spanningen in het lichaam op te lossen. 

De massages die ik geef zijn zacht en ontspannend. Heb je liever een hele stevige massage om echt alle spieren en knopen los te krijgen dan raad ik je aan om naar een sportmasseur of massagetherapeut te gaan. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Anna-23.jpg

Mijn massagetafel is speciaal geschikt voor vrouwen omdat deze een borstuitsparing heeft. Hierdoor lig je meer ontspannen en ondervind je geen hinderlijke druk op je borsten. Bovendien heb je een betere lichaamshouding omdat je schouders op de tafel liggen en je rug vlak is. 

Tijdens een massage lig je onder een massagelaken. Alleen die lichaamsdelen die op dat moment worden aangeraakt worden ontbloot, de rest wordt bedekt met een laken of handdoek.

Je houdt tijdens de massage je onderbroek aan. Een bh kun je het beste uitdoen maar ik kan deze ook losmaken wanneer je op je buik ligt. Het gaat erom dat jij je volledig kunt ontspannen tijdens de massage en dat jij je op je gemak voelt. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke massage olie.

Wat Margreet zegt over deze massage:
“Ik voelde me al snel op mijn gemak en kon me goed overgeven dankzij de ontspannende massage. Famke voelt goed aan wat je nodig hebt en masseert met aandacht. Dat heb ik als heel prettig ervaren.”