Healy

Healy Frequentietherapie

Heb je het gevoel dat je gezondheid niet optimaal is, dat je weinig energie hebt of dat je immuunsysteem juist nu wel een boost kan gebruiken? Of heb je misschien vaak migraine of lig je ’s nachts regelmatig te piekeren? Overweeg dan eens om je te laten behandelen met de Healy of om er zelf één aan te schaffen.
Ook is het mogelijk om een Healy bij mij te huren om het apparaatje uit te proberen en te ervaren wat het met je doet.

Wat is de Healy?
De Healy is een klein bioresonantie-apparaatje van 5 bij 5 cm dat je altijd met je mee kunt nemen. Het werkt ter ondersteuning van je gezondheid en welzijn. Het is gebaseerd op de theorie dat veel ziektes en disfuncties in ons lichaam te maken hebben met een onbalans in de lichaamscellen. Elke cel heeft een eigen specifieke trilling en door allerlei oorzaken kunnen deze trillingen uit balans raken. De Healy zorgt er voor dat er weer evenwicht ontstaat in de cellen door het sturen van de juiste frequenties, ook wel Frequentie Therapie genoemd.

Je kunt de Healy gebruiken om je eigen gezondheid te verbeteren maar ook die van je gezins- en familieleden en/of huisdieren. Tevens is de Healy heel goed in te zetten als ondersteuning in je eventuele therapeutische praktijk.
De Healy helpt mij onder andere om beter te slapen, om me te ontspannen maar ook om om mijn weerstand te verhogen. Ik gebruik de Healy sinds april 2020 en sindsdien heb ik geen griep of verkoudheid meer gehad. Er zijn nog veel meer programma’s die ik gebruik en die me helpen en ik vind het een hele waardevolle ondersteuning van mijn gezondheid en welzijn.

Ter informatie: sinds juli werkt Healy via een ander systeem, met abonnementen. De informatie die nu nog op mijn site staat, klopt niet meer. Binnenkort zal deze aangepast worden.

Meer info, ervaren of Healy huren
Ben je benieuwd naar de Healy en wil je er meer over te weten komen of overweeg je om zelf eentje aan te schaffen? Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een Healy consult. Je kunt de Healy dan uitproberen in mijn praktijk. Ik maak dan een analyse en ik voer korte behandelingen uit.
Heb je zelf al een Healy maar geen Healy Resonance? Dan kun je ook bij me komen voor een analyse zodat ik kan uitzoeken welke programma’s je nodig hebt met je eigen Healy.

Ook is er een mogelijkheid om een Healy bij me te huren zodat je hem thuis een paar dagen kunt uit proberen. Kijk hiervoor op de extra informatiepagina op mijn site.
Je kunt ook voor meer informatie kijken op de website van Healy waar je ook mijn shop vindt om eventueel een Healy via mij te kopen.

Productinformatie
Alle programma’s die in het schema hieronder vermeld staan bevatten ook weer sub-programma’s. Zo heeft bijvoorbeeld het programma Pijn / Psyche dat hoort bij de Healy Holistic Health, ook nog weer 8 sub-programma’s. Die zijn: Chronische pijn, Chronische rugpijn, Tand-kaak lokaal, Gewrichten lokaal, Migraine, Slapeloosheid, Depressie, Angsten.
En zo geldt dat voor alle programma’s, in totaal zijn het meer dan 120 programma’s. Klik hier voor een uitgebreider programma-overzicht.

Healy GoldHealy Holistic HealthHealy Holistic Health PlusHealy Resonance
1) Goudcyclus:
-Puur
-Balans
-Zijn
-Zorg
-Energie
-Loslaten
-Ontspannen
2) Diepe Cyclus:
-Levensadem
-Ontgifting
-Vertering
-Naar de bron
-Bloedsomloop
-Vernieuwing
-Nieren vrouw
-Nieren man
-Innerlijke rust
3) + 1 programmagroep
extra naar keuze

1) Goudcyclus +
2) Diepe Cyclus +


3) Holistic Health:
-Pijn/Psyche
-Bio-energetische
balans 1
-Bio-energetische
balans 2
-mentale balans
-Meridianen 1
-Meridianen 21) Goud Cyclus +
2) Diepe Cyclus +
3) Healy Holistic Health
programma's +


4) Holistic Health Plus:
-Leren
-Fitness
-Beroep
-Beauty
-Chakra's
-Beschermings-
programma's
1) Goud Cyclus +
2) Diepe Cyclus +
3) Healy Holistic Health
4) Holistic Health Plus +

5) Resonance:
-39 Bach bloesems
-42 homeopatische
middelen
-76 aminozuren
-68 Australische Bush
Flowers
-Alaska edelstenen
elixers
-I-Ching
-27 Schüssler zouten

6) -Analyse toepassing

7) -Aura module

Prijs € 505,36Prijs € 1013,76Prijs € 1522,16Prijs € 2538,97