Healy

Healy Frequentietherapie

Heb je het gevoel dat je gezondheid niet optimaal is, dat je weinig energie hebt of dat je immuunsysteem juist nu wel een boost kan gebruiken? Of heb je misschien vaak migraine of lig je ’s nachts regelmatig te piekeren? Overweeg dan eens om je te laten behandelen met de Healy.

Wat is de Healy?
De Healy is een klein bioresonantie-apparaatje van 5 bij 5 cm dat je altijd met je mee kunt nemen. Het werkt ter ondersteuning van je gezondheid en welzijn. Het is gebaseerd op de theorie dat veel ziektes en disfuncties in ons lichaam te maken hebben met een onbalans in de lichaamscellen. Elke cel heeft een eigen specifieke trilling en door allerlei oorzaken kunnen deze trillingen uit balans raken. De Healy zorgt er voor dat er weer evenwicht ontstaat in de cellen door het sturen van de juiste frequenties, ook wel Frequentie Therapie genoemd.

Medische certificatie
De Healy is de opvolger van de Timewaver, een bioresonantie-apparaat dat al 15 jaar gebruikt wordt door therapeuten en in ziekenhuizen. De Healy is eigenlijk de mini-versie van de Timewaver waardoor het nu door iedereen  makkelijk te gebruiken is. Het is een medisch gecertificeerd product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandelingen van psychische aandoeningen als depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Daarnaast heeft de Healy nog veel meer toepassingen maar deze zijn, in tegenstelling tot de bovengenoemde behandelingen, nog niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking daar nog niet wetenschappelijk van is aangetoond. In totaal bestaan er meer dan 120 programma’s die te gebruiken zijn.

Healy ervaren?
Het is mogelijk om bij mij in de praktijk een behandeling met de Healy te krijgen maar je kunt er ook voor kiezen om zelf een Healy aan te schaffen.
Je kunt de Healy gebruiken om je eigen gezondheid te verbeteren of je immuunsysteem een boost te geven, maar ook dat van je eventuele gezins- of familieleden en/of huisdieren. De Healy meet wat jij nodig hebt en die specifieke frequenties worden dan naar je toegestuurd. Tevens is de Healy heel goed in te zetten als ondersteuning in je eventuele therapeutische praktijk. Dit wordt steeds meer gedaan.

Healy versies
Er bestaan vier verschillende versies van de Healy met allemaal bijbehorende programma’s. Elke Healy-editie bestaat uit het apparaatje zelf en uit een groep programma’s voor een specifiek toepassingsgebied. Zo is de Healy Gold de meest eenvoudige en de Healy Resonance de meest uitgebreide versie. Deze is naast het eigen gebruik ook geschikt voor therapeuten of artsen. Deze versie heeft naast alle 120 programma’s ook een mogelijkheid om een analyse te maken van het lichaam om te kijken of er tekorten zijn aan bijvoorbeeld vitamines of mineralen. De Resonance is in staat om deze tekorten aan te vullen door de juiste frequenties te sturen van onder andere aminozuren, homeopatische middelen, Bachbloesems en Schlüssler zouten. Daarnaast kan je met behulp van de Resonance een analyse maken van de aura. Je kunt de huidige energieverdeling van jouw chakra’s controleren en na een analyse te maken van de emotionele achtergrond kun je geschikte frequenties gebruiken om weer balans te creëren. Bovendien kun je met de Healy Resonance iemand op afstand behandelen.

Gebruik
De frequenties die je kunt gebruiken staan niet op de Healy zelf maar zijn opgeslagen in de cloud. Via een app op je smartphone worden via Bloutooth de frequenties gestuurd naar een quantumsensor in de Healy. Zo bereiken ze je lichaam en je energieveld. Je telefoon heb je alleen maar nodig tijdens het opstarten van de Healy, daarna kun je hem eventueel wegleggen. De Healy wordt aangesloten op het lichaam door elektrodes die worden vastgemaakt aan polsbandjes of oorclips of ze worden geplakt op de plek waar pijn is of behandeling nodig is. Met de Healy Resonance is het ook mogelijk om zonder elektrodes te werken, de frequenties werken dan meer in het energieveld dat om je lichaam zit.

Beloningssysteem
Het bedrijf Healy World heeft na twee jaar besloten om de verkoop van de Healy te promoten door middel van een Netwerk Marketingsysteem oftewel een beloningssysteem. Als je wat extra’s wil verdienen met de Healy dan kun je besluiten om Healy World Member te worden. Als jij anderen enthousiast maakt voor de Healy en zij besluiten er ook eentje aan te schaffen via jou, dan krijg jij daar commissie over. En dat zijn best hoge commissies (30 tot 40%) waardoor je vrij snel gedeeltelijk of in z’n geheel je Healy terug kunt verdienen.
Dit maakt dat het in principe voor iedereen mogelijk is om een Healy aan te schaffen en/of daar wat extra inkomsten mee te genereren.
Ben je ondernemer en ga je jouw Healy ook gebruiken in je praktijk of bedrijf dan hoef je bovendien geen BTW te betalen. Dit bedrag wordt dan direct van je factuur gehaald.
Het is de bedoeling dat je een Healy aanschaft via iemand anders. Die persoon is dan jouw sponsor en bij haar of hem kun je terecht met je vragen of  wanneer je hulp nodig hebt met je Healy. Als je via mij een Healy aanschaft of dat overweegt dan kun je ook lid worden van een besloten Facebookgroep waar heel veel bruikbare informatie in staat en waar je vragen kunt stellen.

Interesse?
Ben je benieuwd naar de Healy en wil je er meer over te weten komen? Neem dan contact met me op via de mail of telefoon, zie contactpagina.
Het is mogelijk om een afspraak te maken om de Healy uit te proberen en de werking er van te ervaren.
Ook kun je voor meer informatie kijken op de website van Healy waar eventueel meteen een mogelijkheid is om een Healy via mij te kopen.

Productinformatie
Alle programma’s die in het schema hieronder vermeld staan bevatten ook weer sub-programma’s. Zo heeft bijvoorbeeld het programma Pijn / Psyche dat hoort bij de Healy Holistic Health, ook nog weer 8 sub-programma’s. Die zijn: Chronische pijn, Chronische rugpijn, Tand-kaak lokaal, Gewrichten lokaal, Migraine, Slapeloosheid, Depressie, Angsten.
En zo geldt dat voor alle programma’s, in totaal zijn het meer dan 120 programma’s. Klik hier voor een uitgebreider programma-overzicht.

Healy GoldHealy Holistic HealthHealy Holistic Health PlusHealy Resonance
Prijs € 505,36Prijs € 1013,76Prijs € 1522,16Prijs € 2538,97
1) Goudcyclus:
-Puur
-Balans
-Zijn
-Zorg
-Energie
-Loslaten
-Ontspannen
2) Diepe Cyclus:
-Levensadem
-Ontgifting
-Vertering
-Naar de bron
-Bloedsomloop
-Vernieuwing
-Nieren vrouw
-Nieren man
-Innerlijke rust
3) + 1 programmagroep
extra naar keuze

1) Goudcyclus +
2) Diepe Cyclus +


3) Holistic Health:
-Pijn/Psyche
-Bio-energetische
balans 1
-Bio-energetische
balans 2
-mentale balans
-Meridianen 1
-Meridianen 21) Goud Cyclus +
2) Diepe Cyclus +
3) Healy Holistic Health
programma's +


4) Holistic Health Plus:
-Leren
-Fitness
-Beroep
-Beauty
-Chakra's
-Beschermings-
programma's
1) Goud Cyclus +
2) Diepe Cyclus +
3) Healy Holistic Health
4) Holistic Health Plus +

5) Resonance:
-39 Bach bloesems
-42 homeopatische
middelen
-76 aminozuren
-68 Australische Bush
Flowers
-Alaska edelstenen
elixers
-I-Ching
-27 Schüssler zouten

6) -Analyse toepassing

7) -Aura module

De bedragen zijn inclusief 21% btw. Als ondernemer hoef je de btw niet te betalen.