Healy

Healy Frequentietherapie

Heb je het gevoel dat je gezondheid niet optimaal is, dat je weinig energie hebt of dat je immuunsysteem juist nu wel een boost kan gebruiken? Of heb je vaak migraine of lig je ’s nachts regelmatig te piekeren? Misschien is de Healy dan wel wat voor jou.

Maak eens een afspraak voor een Healy consult om kennis te maken met het apparaat. Ook is het mogelijk om een Healy bij mij te huren om het apparaatje thuis op je gemak uit te proberen en te ervaren wat het met je doet. Misschien word je enthousiast en wil je zelf ook een Healy aanschaffen? Want hoe fijn zou het zijn om aan je welzijn en gezondheid te kunnen bouwen en dat van je eventuele gezinsleden of partner, gewoon in je eigen huis?

Wat is de Healy?

De Healy is een klein bioresonantie-apparaatje van 5 bij 5 cm dat je altijd met je mee kunt nemen. Het werkt ter ondersteuning van je gezondheid en welzijn. Het is gebaseerd op de theorie dat veel ziektes en disfuncties in ons lichaam te maken hebben met een onbalans in de lichaamscellen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is healy-206x300.jpg

Elke cel heeft een eigen specifieke trilling en door allerlei oorzaken kunnen deze trillingen uit balans raken. De Healy zorgt er voor dat er weer evenwicht ontstaat in de cellen door het sturen van de juiste frequenties, ook wel Frequentie Therapie genoemd.

Je kunt de Healy gebruiken om je eigen gezondheid te verbeteren maar ook die van je gezins- en familieleden en/of huisdieren. Tevens is de Healy heel goed in te zetten als ondersteuning in je eventuele therapeutische praktijk.

De Healy helpt mij onder andere om beter te slapen, om me te ontspannen en om mijn weerstand te verhogen. Ik vind het een hele waardevolle ondersteuning van mijn gezondheid en welzijn.

Meer info, ervaren of Healy huren

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een gratis Healy consult als je overweegt het apparaat via mij aan te schaffen. Je kunt het apparaatje dan uitproberen in mijn praktijk. Ook kan ik een analyse voor je maken om te kijken welke programma’s je nodig hebt.

Ook is er een mogelijkheid om een Healy bij me te huren zodat je hem thuis een paar dagen kunt uit proberen. Kijk hiervoor op de extra informatiepagina op mijn site.

De prijzen van de Healy versies verschillen nogal. De goedkoopste Gold Cycle, waar je al een goede basis aan hebt kost ongeveer 500 euro. Andere duurdere versies kunnen wel een paar duizend euro kosten. Maar voor deze duurdere versies gelden regelmatig acties met kortingen die oplopen tot 40% dus het is goed om dat bij interesse te checken. De korting wordt bij het afrekenen nog van de eindprijs gehaald.
Meer informatie over de verschillende Healy versies en prijzen vind je op de website van Healy waar je ook mijn shop vindt als je een Healy via mij zou willen aanschaffen.