Healy

Healy Frequentietherapie

Heb je het gevoel dat je gezondheid niet optimaal is, dat je weinig energie hebt of dat je immuunsysteem juist nu wel een boost kan gebruiken? Of heb je vaak migraine of lig je ’s nachts regelmatig te piekeren? Misschien is de Healy dan wel wat voor jou.

Maak eens een afspraak voor een Healy consult om kennis te maken met het apparaat. Ook is het mogelijk om een Healy bij mij te huren om het apparaatje thuis op je gemak uit te proberen en te ervaren wat het met je doet. Misschien word je enthousiast en wil je zelf ook een Healy aanschaffen? Want hoe fijn zou het zijn om aan je welzijn en gezondheid te kunnen bouwen en dat van je eventuele gezinsleden of partner, gewoon in je eigen huis?

Wat is de Healy?

De Healy is een klein bioresonantie-apparaatje van 5 bij 5 cm dat je altijd met je mee kunt nemen. Het werkt ter ondersteuning van je gezondheid en welzijn. Het is gebaseerd op de theorie dat veel ziektes en disfuncties in ons lichaam te maken hebben met een onbalans in de lichaamscellen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is healy-206x300.jpg

Elke cel heeft een eigen specifieke trilling en door allerlei oorzaken kunnen deze trillingen uit balans raken. De Healy zorgt er voor dat er weer evenwicht ontstaat in de cellen door het sturen van de juiste frequenties, ook wel Frequentie Therapie genoemd.

Je kunt de Healy gebruiken om je eigen gezondheid te verbeteren maar ook die van je gezins- en familieleden en/of huisdieren. Tevens is de Healy heel goed in te zetten als ondersteuning in je eventuele therapeutische praktijk.

De Healy helpt mij onder andere om beter te slapen, om me te ontspannen en om mijn weerstand te verhogen. Ik vind het een hele waardevolle ondersteuning van mijn gezondheid en welzijn.

Meer info, ervaren of Healy huren

Ben je benieuwd naar de Healy en wil je er meer over te weten komen of overweeg je om zelf eentje aan te schaffen? Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een Healy consult. Je kunt de Healy dan uitproberen in mijn praktijk.

Ik maak dan een analyse en ik voer korte behandelingen uit.
Heb je zelf al een Healy maar geen Healy Resonance? Dan kun je ook bij me komen voor een analyse zodat ik kan uitzoeken welke programma’s je nodig hebt met je eigen Healy.

Ook is er een mogelijkheid om een Healy bij me te huren zodat je hem thuis een paar dagen kunt uit proberen. Kijk hiervoor op de extra informatiepagina op mijn site.
Je kunt ook voor meer informatie kijken op de website van Healy waar je ook mijn shop vindt om eventueel een Healy via mij te kopen.

Productinformatie

Alle programma’s die in het schema hieronder vermeld staan bevatten ook weer sub-programma’s. Zo heeft bijvoorbeeld het programma Pijn / Psyche ook nog weer 8 sub-programma’s. Die zijn: Chronische pijn, Chronische rugpijn, Tand-kaak lokaal, Gewrichten lokaal, Migraine, Slapeloosheid, Depressie, Angsten.
En zo geldt dat voor alle programma’s, in totaal zijn het meer dan 120 programma’s. Klik hier voor een uitgebreider programma-overzicht.

Gold EditionHolistic EditionResonance EditionProfessional Edition
1) Goudcyclus:
-Puur
-Balans
-Zijn
-Zorg
-Energie
-Loslaten
-Ontspannen
2) Chronische Pijn
programma
3) Bio-energetische
Ondersteuning
4) HealAdvisor
Zoek Module
1) Goudcyclus
2) Bio-energetische
Harmonie 1 + 2
3) Bio-energetische
Ondersteuning
4) Mentale Balans
5) Meridianen 1 + 2
6) Chronische Pijn
7) HealAdvisor
Zoek Module
1) Goud Cyclus
2) Bio-energetische
Harmonie 1 + 2
3) Bio-energetische
Ondersteuning
4) Chakra's
5) Fitness
6) Meridianen 1 + 2
7) Slaap
8) De kracht van drie
9) Pijn & Psyche
(incl. Chron. pijn)
10) HealAdvisor
Analyse Aura
Module
11) HealAdvisor
Analyse
Resonance Mod.
12) HealAdvisor
Zoek Mod.
1) Goud Cyclus
2) Bio-energetische
Harmonie 1 + 2
3) Bio-energetische
Ondersteuning
4) Chakra's
5) Fitness
6) Meridianen 1 + 2
7) Slaap
8) De kracht van drie
9) Pijn & Psyche
10) Beauty
11) Huid
12) Beroep
13) Mentaal
Evenwicht
14) Leren
15) Bio-energetische
Bescherming
Plus: HealAdvisor:
16) Vitalisatie Mod.
17) Digitale Voeding
Module
18) Aura Module
19) Analyse Module
20) Succes Coach M.
21) Zoek Module
Prijs € 504,57Prijs € 1012,77Prijs € 1511,29Prijs € 4032,93