Extra info Healy

Medische certificatie
De Healy is de opvolger van de Timewaver, een bioresonantie-apparaat dat al 15 jaar gebruikt wordt door therapeuten en in ziekenhuizen. De Healy is eigenlijk de mini-versie van de Timewaver waardoor het nu door iedereen  makkelijk te gebruiken is. Het is een medisch gecertificeerd product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandelingen van psychische aandoeningen als depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.
Daarnaast heeft de Healy nog veel meer toepassingen maar deze zijn, in tegenstelling tot de bovengenoemde behandelingen, nog niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking daar nog niet wetenschappelijk van is aangetoond. In totaal bestaan er meer dan 120 programma’s die te gebruiken zijn.

Healy versies
Er bestaan vier verschillende versies van de Healy met allemaal bijbehorende programma’s. Elke Healy-editie bestaat uit het apparaatje zelf en uit een groep programma’s voor een specifiek toepassingsgebied. Zo is de Healy Gold de meest eenvoudige en de Healy Resonance de meest uitgebreide versie. Deze is naast het eigen gebruik ook geschikt voor therapeuten of artsen. Deze versie heeft naast alle 120 programma’s ook een mogelijkheid om een analyse te maken van het lichaam om te kijken of er tekorten zijn aan bijvoorbeeld vitamines of mineralen.
De Resonance is in staat om deze tekorten aan te vullen door de juiste frequenties te sturen van onder andere aminozuren, homeopatische middelen, Bachbloesems en Schlüssler zouten. Daarnaast kan je met behulp van de Resonance een analyse maken van de aura. Je kunt de huidige energieverdeling van jouw chakra’s controleren en na een analyse te maken van de emotionele achtergrond kun je geschikte frequenties gebruiken om weer balans te creëren. Bovendien kun je met de Healy Resonance iemand op afstand behandelen.

Gebruik
De frequenties die je kunt gebruiken staan niet op de Healy zelf maar zijn opgeslagen in de cloud. Via een app op je smartphone worden via Bloutooth de frequenties gestuurd naar een quantumsensor in de Healy. Zo bereiken ze je lichaam en je energieveld. Je telefoon heb je alleen maar nodig tijdens het opstarten van de Healy, daarna kun je hem eventueel wegleggen. De Healy wordt aangesloten op het lichaam door elektrodes die worden vastgemaakt aan polsbandjes of oorclips of ze worden geplakt op de plek waar pijn is of behandeling nodig is. Met de Healy Resonance is het ook mogelijk om zonder elektrodes te werken, de frequenties werken dan meer in het energieveld dat om je lichaam zit.

Beloningssysteem
Het bedrijf Healy World heeft na twee jaar besloten om de verkoop van de Healy te promoten door middel van een Netwerk Marketingsysteem oftewel een beloningssysteem. Als je wat extra’s wil verdienen met de Healy dan kun je besluiten om Healy World Member te worden. Als jij anderen enthousiast maakt voor de Healy en zij besluiten er ook eentje aan te schaffen via jou, dan krijg jij daar commissie over. En dat zijn best hoge commissies (30 tot 40%) waardoor je vrij snel gedeeltelijk of in z’n geheel je Healy terug kunt verdienen.
Dit maakt dat het in principe voor iedereen mogelijk is om een Healy aan te schaffen en/of daar wat extra inkomsten mee te genereren.
Ben je ondernemer en ga je jouw Healy ook gebruiken in je praktijk of bedrijf dan hoef je bovendien geen btw te betalen. Dit bedrag wordt dan direct van je factuur gehaald.
Het is de bedoeling dat je een Healy aanschaft via iemand anders. Die persoon is dan jouw sponsor en bij haar of hem kun je terecht met je vragen of  wanneer je hulp nodig hebt met je Healy. Als je via mij een Healy aanschaft of dat overweegt dan kun je ook lid worden van een besloten Facebookgroep waar heel veel bruikbare informatie in staat en waar je vragen kunt stellen.

Huren Healy
Overweeg je om een Healy te kopen maar wil je het apparaatje eerst eens rustig thuis uitproberen? Dan is het mogelijk om bij mij een Healy te huren voor een aantal dagen. De Healy die je mee kijgt is de Healy Holistic Health en daarmee kun je heel veel verschillende programma’s gebruiken. Een lijst zie je staan op de Healy pagina.
De huurprijs is € 17,50 per dag (24 uur) inclusief 21% btw en je betaalt een borg van € 150,-.
Mocht je na afloop besluiten om via mij een Healy aan te schaffen dan krijg je een deel van het huurbedrag of het gehele bedrag (van max. 3 dagen) weer terug nadat je deze hebt gekocht. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van welke versie je aanschaft en of het apparaat wel of niet tijdens een kortingsactie is aangeschaft.
Wil je een Healy huren? Neem dan contact met me op.