Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een eenvoudig maar krachtig proces dat je helpt om je bewustzijn, je ziel weer volledig in alle cellen van je lichaam te brengen. Door onder andere trauma’s, teleurstellingen of ziekte is onze ziel vaak niet meer afgestemd op ons lichaam waardoor de verbinding tussen deze twee niet meer zo sterk is.
Tijdens een Soul Body Fusion® behandeling kom je in een veld met een hogere trilling waardoor je ziel en je lichaam weer met elkaar versmelten, weer één worden. Je eigen kracht van jouw hogere zelf wordt hierdoor aangeboord. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt versterkt. Je lichaam kan weer beter functioneren en lichaam en geest komen meer met elkaar in balans.

We zitten tijdens de behandeling allebei op een stoel tegenover elkaar. Je sluit je ogen en we doen eerst twee aardingsoefeningen als voorbereiding op de fusionbehandeling. Die behandeling duurt 2 x 10 minuten met een pauze van vijf minuten er tussen. Ik leg daarbij mijn vingertoppen op jouw handen en jij blijft alert om te voelen wat er in je lichaam gebeurt.

Iedereen ervaart verschillende dingen tijdens en na een behandeling. Je kunt tintelingen voelen in je lichaam of vingertoppen, je benen en armen kunnen gaan trillen, je hart kan sneller gaan kloppen, je kunt een druk voelen rondom je hoofd of je kunt je heel zwaar voelen. Je kunt ook een diepe ontspanning voelen of het gevoel krijgen alsof alles in je lichaam op zijn plek valt. Het kan ook zijn dat je niets voelt, maar je kunt erop vertrouwen dat wat er gebeurt goed is voor jou op dat moment want je ziel weet wat jij nodig hebt.

Een Soul Body Fusion® behandeling kan resulteren in:

  • Het voelen van meer energie
  • Het ervaren van meer rust
  • Beter grenzen kunnen aangeven
  • Beter geaard zijn
  • Je gezonder voelen
  • Meer zelfvertrouwen ervaren
  • Je gelukkiger voelen
  • Meer in je kracht staan
  • Meer zelfliefde beleven

De behandeling zelf duurt iets langer dan een half uur maar met de uitleg, en napraten erbij moet je er toch een uur voor uittrekken als je hier komt. Een volledige Soul Body Fusion® behandeling bestaat altijd uit drie sessies of behandelingen in drie weken tijd. De eerste sessie vindt plaats in mijn praktijk en een week later is het tijd voor de tweede sessie. Deze kan in de praktijk zijn maar als het handiger is voor jou kan deze ook op afstand worden gegeven. Soul Body Fusion® werkt op afstand ook heel sterk. De derde behandeling vindt twee weken na de tweede behandeling plaats en kan in de praktijk of op afstand worden gegeven.

De reden van drie behandelingen is dat het lichaam op deze manier geholpen wordt om de veranderingen tot een geheel te maken. Gedurende de periode van drie weken veranderen je lichaam, je persoonlijkheid en je leven om zich aan te passen aan de nieuwe, verbeterde versie van jezelf.
Wil je liever maar één behandeling dan mag dat natuurlijk ook.

Kim S. over de behandeling: “Ik heb drie Soul Body Fusion® behandelingen bij Famke ondergaan. Tijdens de behandelingen voelde ik een rust die ik nu tijdens het mediteren ook ervaar. Het heeft me inzicht gegeven en verder geholpen met het proces waarin ik zit. Het is voor mij nu makkelijker om te luisteren naar de signalen die mijn lichaam aangeeft. Famke gaf me alle ruimte tijdens de SBF-sessies waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. Ik vond het een fijne ervaring.”

Soul Body Fusion is ontwikkeld door de Amerikaanse Jonette Crowley. Zij is een internationaal gerespecteerd spiritueel leraar en leidt avontuurlijke spirituele reizen naar heilige plaatsen over de hele wereld. Meer informatie over haar en SBF vind je op www.soulbodyfusion.com. Informatie over Soul Body Fusion® in Nederland vind je op www.soulbodyfusion.nl en www.urpichai.nl.