Ontspanningsmassage

Intuïtieve Ontspanningsmassage betekent masseren met volledige aandacht voor de ander. Naast massagetechnieken wordt ook de intuïtie gebruikt om de massage af te stemmen op de behoefte van de persoon die op de tafel ligt. Elke massage is dan ook weer anders.
Het ondergaan van een massage is ontspannend voor lichaam en geest. Je hoeft even niets en komt helemaal tot rust. Door de aanraking word je je bewust van je lichaam en het bevordert het contact daarmee.

Verder stimuleert massage de bloedsomloop met als gevolg dat er door het hele lichaam meer zuurstof gaat stromen. Dat is goed voor alle weefsels en ook voor de huid. Harde en pijnlijke spieren worden weer soepeler gemaakt en het kan helpen om spanningen in het lichaam op te lossen. Daarnaast is het gewoon fijn om aangeraakt te worden, daarvan te genieten en een rustig moment te hebben helemaal voor jezelf.

Tijdens de massage lig je onder een massagelaken. Alleen die lichaamsdelen die op dat moment worden aangeraakt worden ontbloot, de rest wordt bedekt met laken of handdoek. Je houdt tijdens de massage je onderbroek aan. Een bh mag je uitdoen of aanhouden, wat jij maar prettig vindt. Ik kan deze losmaken wanneer je op je buik ligt. Het gaat erom dat jij je volledig kunt ontspannen tijdens de massage en dat je je op je gemak voelt. 
Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke massage-olie.

Marianne Scheffer: “Al bij binnenkomst voelde ik me door het rustige en hartelijke welkom erg prettig. De massage vond ik qua aanraking precies goed. Niet te hard en niet te zacht maar wel met aandacht. Famke stemde tussendoor af op mijn behoeftes. Na de massage voelde ik me als herboren!”  Wil je meteen een afspraak boeken? Klik dan hier!